Trolley

nutup
Tinjauan saminggu tutorials

Roborock Q7 Max+ vs Roborock S7 - Szybkie Porównanie

Ariel Z Czas na super szybkie porównanie robotów Roborock S7 wraz z Roborock Q7 Max+! Szybko, konkretnie i bez zbędnych ogólników. A poniżej linki, gdzie możecie je... [baca deui]
Aqar

Kaméra Aqara - Ringkesan gancang

Ariel Z Aqara ayeuna gaduh dua kaméra dina portopolio - G2H Pro sareng G3. Kumaha aranjeunna béda jeung naon maranéhna kasampak kawas? Ieu pilem anjeun! Naha anjeun badé mésér peralatan Aqara? luncat... [baca deui]
PURON PU30 Flex Mop Pro
gaya hirup

PURON PU30 FLEX MOP PRO - pembersih vakum handheld pikeun sadayana!

Ariel Z Salila dua taun ka tukang, kami parantos nguji seueur panyaring vakum genggam dina SmartMe. Karolina utamina nguji aranjeunna, sareng kuring ngalakukeun ulasan video ngeunaan aranjeunna. Tapi, ku Puron panganyarna bakal béda.... [baca deui]
ulasan

Roborock Q7 Max + vs Roborock S7 - Babandingan

Ariel Z ... [baca deui]
Scooter listrik

Abdi hoyong janten supir anu saé dina PLUS! - review ngeunaan Scooter Polandia JIVR Scooter Ditambah

Pawel G Kuring resep masihan judul review unobvious misalna kadang. Naha kuring ngamimitian argumen kuring ngeunaan skuter listrik anu pikaresepeun pisan ayeuna? Jawabanana saderhana pisan, tapi kuring bakal masihan ... [baca deui]
kanyataanana maya kolom

Rapat virtual, rapat virtual teu sarua. Bakal VR nyekel dina bisnis?

Ariel Z Bakal VR nyekel dina bisnis? Kuring tetep naroskeun ka diri sorangan patarosan ieu sareng ngabenerkeun diri anu kuring kedah naroskeun iraha, sanés naha. Éta sami sareng komputer, telepon sélulér sareng ... [baca deui]
tutorials

VR tanpa VR, atanapi Vive Sync dina telepon anjeun atanapi komputer?

Ariel Z
kolom

Rapat virtual, rapat virtual teu sarua. Bakal VR nyekel dina bisnis?

Ariel Z
kolom

Wilujeng sumping di Viveverse, anu hartosna kuring angkat ka dunya VR salami genep bulan!

Ariel Z
htc vivo
gaya hirup

HTC VIVE Flow - kacamata unearthly pikeun kanyataanana virtual

Krzysztof S.

Panganyarna ti dunya Smart - podcast, video - wilujeng sumping!

tutorials tutorials

Roborock Q7 Max+ vs Roborock S7 - Szybkie Porównanie

Ariel Z Czas na super szybkie porównanie robotów Roborock S7 wraz z Roborock Q7 Max+! Szybko, konkretnie i bez zbędnych ogólników. A poniżej linki, gdzie możecie je... [baca deui]
tutorials

A laptop alus keur Hideung Jumaah? Anjeun tiasa mendakan hiji!

Ariel Z Hideung Jumaah mangrupakeun libur balanja. Henteu ngan ukur hiji dinten deui - urang gaduh minggu sareng sesah milarian tawaran anu saé. Tapi bisa dipigawé. Sareng nalika milarian laptop, éta patut dipertimbangkeun ... [baca deui]
Hawa
tutorials

Abdi hoyong hawa sampurna di bumi abdi! Kumaha cara ngalakukeunana?

Ariel Z Nalika kuring budak leutik, urang biasa maén voli dina hawa dina usum tiis. Abdi ti Silesia, janten urang motong potongan anu cocog sareng dianggo salaku bal ;) Ieu mangrupikeun lulucon, tapi éta leres ... [baca deui]
tutorials

VR tanpa VR, atanapi Vive Sync dina telepon anjeun atanapi komputer?

Ariel Z Diuji, kabuktian, jalan. Nya, urang tiasa nyerat pituduh;) Upami anjeun naroskeun naha anjeun tiasa ilubiung dina rapat bisnis VR tanpa VR, atanapi langkung parah - anjeun ngagaduhan tautan kana ... [baca deui]
gaya hirup

Alat audio home theater anu saé, naon anu kedah dipilih?

Ariel Z Alat audio anu saé ngajantenkeun bédana dina nonton pilem. Momen badarat di Pantai Omaha, perarakan kaisar, atanapi musik atmosfir Avatar. 13 taun saatos premiere bagian kahiji tina ... [baca deui]
Kolom minggu kolom

Rapat virtual, rapat virtual teu sarua. Bakal VR nyekel dina bisnis?

Ariel Z Bakal VR nyekel dina bisnis? Kuring tetep naroskeun ka diri sorangan patarosan ieu sareng ngabenerkeun diri anu kuring kedah naroskeun iraha, sanés naha. Éta sami sareng komputer, telepon sélulér sareng ... [baca deui]
kolom

SmartHomer pinter (bagian 3)

Pawel S. Jalma-jalma beuki merhatikeun kaséhatan sarta pasti dipuji. Aya kasadaran anu tumuwuh di bangsa yén lingkungan tempat urang hirup ngagaduhan kaséhatan sareng kaayaan pentingna ... [baca deui]
kolom

Kumaha upami kuring ngalih ti Playstation ka Xbox?

Ariel Z Abdi kantos ngimpi ngeunaan Playstation. Tapi kuring henteu terang kunaon. Panginten sabab nalika urang murangkalih, Paweł ngagaduhan Playstation 1 sareng Michał ngagaduhan Playstation 2. Ngan kuring henteu untung .... [baca deui]
kolom

Wilujeng sumping di Viveverse, anu hartosna kuring angkat ka dunya VR salami genep bulan!

Ariel Z Naha VR nyababkeun imajinasi anjeun? Henteu ngan kumaha ayeuna, tapi kumaha isukan atanapi isukan. Ieu ignites imajinasi kuring ku 150%. Abdi Technophile, techno-optimist, atawa meureun sanggeus ... [baca deui]
kolom

Xiaomi diantara perusahaan anu paling inovatif dina taun 2022, naha aya anu kuring henteu terang?

Ariel Z Xiaomi dingaranan salah sahiji "50 perusahaan paling inovatif taun 2022" ku perusahaan Amérika Boston Consulting Group (BCG). Sadayana bakal sampurna upami henteu ... [baca deui]
SmartMe

SmartMe mangrupikeun tempat anjeun di dunya Smart.

Portal téknologi anu nyebarkeun beja panganyarna, ulasan, pituduh sareng kolom di daérah solusi cerdas. Perusahaan anu mendesain solusi Smart pikeun apartemen, bumi, hotél, rumah sakit sareng seueur deui. Database pangbadagna produk Smart di Polandia. Promotor gaya hirup pinter!

Tim kami - pendak sareng jalma anu ngawangun SmartMe

Gawe bareng sareng SmartMe! Anjeun tiasa gawé bareng kami ku sababaraha cara.

Dupi anjeun gaduh patarosan? Mamang? Mangga ulah ragu ngahubungan kami.

Gulung ka luhur
placeholder

Anjeun ngan ukur hiji klik jauh ti asup ka dunya pinter

 

Langganan buletin sareng ngajalajah téknologi sareng alat modéren unggal dinten supados langkung hirup!

Penting: kami nganggo cookies Urang ngagunakeun inpormasi anu disimpen nganggo cookies sareng téknologi anu sami, kalebet pikeun tujuan pariwara sareng statistik sareng adaptasi jasa kami pikeun kabutuhan pangguna masing-masing. Advertiser, perusahaan panalungtikan sareng panyadia aplikasi multimedia ogé tiasa dianggo. Dina program anu dianggo pikeun nganggo Internet anjeun tiasa ngarobih setélan cookies. Nganggo situs web urang tanpa ngarobah setelan kanggo cookies hartosna éta bakal disimpen dina mémori alat éta.