ulasan

Sadaya anu keuna sareng parios kumaha éta tiasa dianggo
Saklar Lampu Aqara H1 tanpa N
Baca leuwih
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Imah Google, ulasan

Aqara H1. Saklar lampu tanpa kabel nétral - masalah urang mungkas

Abdi bungah tiasa ningali pasar bumi pinter berkembang. Kumaha masalah kamari janten solusi ayeuna. Sareng ieu kasus sareng Aqara H1, nyaéta saklar lampu tanpa kabel nétral. Hiji alat anu ...

Baca leuwih

Beuli ayeuna

Punten kanggo mésér produk dina situs anu dibéréndélkeun di handap ...

x-kom 1 kancing x-kom 2 Kancing
Dreame P10 Pro
Baca leuwih
ulasan

Dreame P10 Pro review vacuum cleaner nangtung

Sababaraha - upami henteu belasan - pembersih vakum nangtung ngalangkungan panangan kuring. Kuring nulis ngeunaan Proscenic P11z, Puron PU 20 jeung Jimmy JV85 Pro. Nanging, Soszi nembé marios Dreame P10. Sareng mangrupikeun pembersih vakum Dreame P10 ...

Baca leuwih

Beuli ayeuna

Punten kanggo mésér produk dina situs anu dibéréndélkeun di handap ...

Panungtun

Henteu kéngingkeun Anjeun henteu terang kumaha carana ngalakukeun? Tingali kana didieu sareng diajar kumaha
Imah Smart Aman
Baca leuwih
tutorials

Imah Smart Aman, nyaéta liburan sareng liburan anu damai. Bagian 4 - janten langkung pinter tibatan maling

Wilujeng sumping di kaopat, hanjakalna panungtungan, bagian tina Aman Smart Home. Kuring ngubaran bagian ieu salaku hiji tambahan, nu ngabejaan kumaha kalakuanana lamun maling sadar yen urang boga Imah Smart Aman. Sabab lamun...

Baca leuwih

Imah Smart Aman
Baca leuwih
tutorials

Imah Smart Aman, nyaéta liburan sareng liburan anu damai. Lot 3 - Automations jeung Pamandangan

Bagian katilu tetralogi kami (trilogi sapertos ditambah hiji) tina Smart Home anu aman. Dina bagian ieu, urang bakal maén Kevin, anu cicing di imah nyalira. Urang pura-pura yén imah kosong urang henteu kosong pisan ... Dina kamajuan ...

Baca leuwih

kolom

Naon di jukut (téknologi) ricit
pexels-tima-miroshnichenko-7047302
Baca leuwih
kolom

Punten entong ngarusak ieu pikeun kuring - kumaha politik henteu kedah janten bagian tina esports

Perdana Mentri Republik Polandia nembe ngumumkeun dina Sejm rencana pisan ambisius - pikeun meunangkeun barudak kaluar tina layar komputer. Kumaha bédana ieu sareng rencana ambisius anu sanés tina gaya ieu anu parantos ngumumkeun pamaréntahan berturut-turut ti saprak mimiti Internet ...

Baca leuwih

TEAM kami

Minuhan jalma anu ngadamel SmartMe