KOMENTET

Gjithçka që prekëm dhe kontrolluam se si funksionon

GUIDA

Jo duke punuar Ju nuk dini si të bëni diçka? Shikoni këtu dhe mësoni si
Shtëpi inteligjente e sigurt
Lexo më shumë
Tutorials

Shtëpi inteligjente e sigurt, pra festa dhe pushime të qeta. Pjesa 4 - jini më të zgjuar se hajduti

Mirë se vini në pjesën e katërt, për fat të keq, të fundit të Shtëpisë së Sigurt Smart. Unë e trajtoj këtë pjesë si një shtesë, e cila tregon se si të sillemi nëse hajdutët janë të vetëdijshëm se ne kemi një shtëpi inteligjente të sigurt. Sepse nese ...

Lexo më shumë

Shtëpi inteligjente e sigurt
Lexo më shumë
Tutorials

Shtëpi inteligjente e sigurt, pra festa dhe pushime të qeta. Loti 3 - Automatizimi dhe Skenat

Pjesa e tretë e tetralogjisë sonë (një trilogji e tillë plus një) e një shtëpie inteligjente të sigurt. Në këtë pjesë do të luajmë Kevinin, i cili qëndroi vetëm në shtëpi. Ne pretendojmë se shtëpia jonë e zbrazët nuk është aspak bosh ... Në vazhdim ...

Lexo më shumë

Shtëpi inteligjente e sigurt
Lexo më shumë
Tutorials

Shtëpi inteligjente e sigurt, ose pushime dhe pushime paqësore: Pjesa 2 - sensorë

Ju ftoj në episodin e dytë të serialit tonë "Shtëpia inteligjente e sigurt". Në këtë seksion, ne fokusohemi te sensorët. Të gjithë ata që mund të zbulojnë dikë që hyn në banesën tonë ndërsa ne jemi larg. Por...

Lexo më shumë

Columns

Whatfarë në shtrydhje bari (teknologjike)
flamur-g04284c698_1920
Lexo më shumë
kolona

Babel i përmbysur, apo ... nuk nevojitet më mësimi i gjuhëve të huaja?

Mësimi i gjuhëve të huaja është, për mendimin tim, një nga hobi më të këndshëm, dhe në të njëjtën kohë jashtëzakonisht i dobishëm dhe praktik në jetën e përditshme. Epo, sepse në këtë "fshat global" të famshëm në të cilin jetojmë, ia vlen të shoqëroheni ...

Lexo më shumë

pexels-tima-miroshnichenko-7047302
Lexo më shumë
kolona

Ju lutem mos ma prishni këtë - kështu politika nuk duhet të jetë pjesë e sportit elektronik

Kryeministri i Republikës së Polonisë së fundmi njoftoi në Sejm një plan shumë ambicioz - për të hequr fëmijët nga ekranet e kompjuterit. Si ndryshon kjo nga planet e tjera ambicioze të këtij stili që kanë shpallur qeveri të njëpasnjëshme që nga agimi i internetit ...

Lexo më shumë

kërmilli-g36556e6a5_1920
Lexo më shumë
kolona

Sa do të jepja për të harruar një kërmilli, dmth fshirjen e kujtesës

Do të them gjithmonë se përparimet në teknologji dhe mjekësi janë një kënaqësi e shkëlqyer jo vetëm për njerëzit e fiksuar pas teknologjisë dhe mjekësisë, por edhe për ... filozofët. Sepse shpesh progresi shoqërohet me konsiderata të natyrës ...

Lexo më shumë

EKIPI ynë

Takoni ata që krijojnë SmartMe