Рецензии

Сè што допревме и проверивме како работи
maxresdefault-10
Прочитајте повеќе
Начин на живот, осврти, Wideo

Imilab W12 - паметен часовник над паметните часовници ?!

Или можеби Кжисиек ќе ви го прегледа Imilab W12 денес? Ова е нашиот план и ве покануваме на него!

Прочитајте повеќе

PlayNow TV Box
Прочитајте повеќе
осврти

PlayNow TV Box. Може да биде различно, може и подобро!

Како што спомнав при unboxing, добив PlayNow TV Box, кој е телевизор од Play, за преглед. А тоа значи дека јас сум веќе официјално ѕвезда на Play. Сепак, не очекував дека PlayNow TV Box и онака ќе биде ...

Прочитајте повеќе

водичи

Не работи Не знаете како да направите нешто? Погледнете овде и научете како
Безбеден паметен дом
Прочитајте повеќе
Туторијали

Безбеден паметен дом, односно мирни празници и празници. Дел 4 - биди попаметен од крадецот

Добредојдовте во четвртиот, за жал последен, дел од Safe Smart Home. Овој дел го третирам како дополнителен, кој кажува како да се однесуваме ако крадците се свесни дека имаме безбеден паметен дом. Затоа што ако ...

Прочитајте повеќе

Безбеден паметен дом
Прочитајте повеќе
Туторијали

Безбеден паметен дом, односно мирни празници и празници. Лот 3 - Автомати и сцени

Третиот дел од нашата тетралогија (таква трилогија плус еден) на безбеден паметен дом. Во овој дел ќе го играме Кевин, кој остана сам дома. Се преправаме дека нашата празна куќа воопшто не е празна ... Во тек ...

Прочитајте повеќе

Безбеден паметен дом
Прочитајте повеќе
Туторијали

Безбеден паметен дом, или мирни празници и празници: Дел 2 - сензори

Ве поканувам во втората епизода од нашата серија Безбеден паметен дом. Во овој дел, ние се фокусираме на сензорите. Сите оние кои можат да откријат дека некој провалува во нашиот стан додека сме отсутни. Но...

Прочитајте повеќе

колумни

Што во тревата (технолошки) крцка
flag-g04284c698_1920
Прочитајте повеќе
колони

Превртен Бабел, или ... повеќе не е потребно учење странски јазици?

Учењето странски јазици е, според мене, едно од најпријатните хоби, а во исто време исклучително корисно и практично во секојдневниот живот. Па, затоа што во ова познато „глобално село“ во кое живееме, вреди да се разбереме ...

Прочитајте повеќе

пексели-тима-мирошниченко-7047302
Прочитајте повеќе
колони

Ве молам, не ми го расипувајте ова - како политиката не треба да биде дел од е-спортот

Премиерот на Република Полска неодамна во Сејмот најави многу амбициозен план - да се извлечат децата од компјутерските екрани. Како ова се разликува од другите амбициозни планови од овој стил кои прогласуваат последователни влади од почетокот на Интернетот ...

Прочитајте повеќе

полжав-g36556e6a5_1920 година
Прочитајте повеќе
колони

Колку би дал за да заборавам полжав, т.е бришење меморија

Секогаш ќе кажам дека напредокот во технологијата и медицината е одлично задоволство не само за луѓето кои се фиксирани на технологијата и медицината, туку и за ... филозофите. Бидејќи често напредокот е поврзан со размислувањата за природата ...

Прочитајте повеќе

НАШИОТ ТИМ

Запознајте ги оние кои создаваат SmartMe