Troli

cedhak
Review minggu News

Underworld Overlord ing Vive VR - Vive Flow

Ariel Z Apa kaca tingal HTC Vive Flow cocok kanggo game? Dina iki aku mutusake kanggo mriksa ing Underworld Overlord! Kepiye sampeyan main pertahanan menara ing VR nganggo telpon minangka pengontrol?! Swara kaya ... [maca ing]
reviews

LO-FI ing VR - lelayaran menyang jagad kasunyatan virtual Viverse

Ariel Z Aku urip ing pindah dhuwur kabeh wektu lan aku tansah cendhak wektu. Iki uripku nganti pirang-pirang taun lan wektu nalika aku bisa tenang lan tenang arang banget lan dihargai. [maca ing]
zamel_counter
reviews

Zamel MEM-21 - Aku nyoba meter energi paling anyar

Krzysztof S. Zamel - Aku wis ngerti perusahaan iki wiwit cilik. Aku tansah sumurup iki nindakake soko electrical, sawetara unsur lan bagéan sing arupi kabèh ageng. Nanging, aku pengin nggawe manawa ... [maca ing]
relink 2 duo
reviews

Kamera Reolink Duo 2 ing tes! Piye cara kerjane?

Krzysztof S. Reolink minangka pabrikan sing ora mbutuhake introduksi ing pasar kamera. Katon karo akeh produk, wis ditampilake ing akeh review. Dina iki, penerus kamera luwih saka setahun kepungkur, ... [maca ing]
Apple HomeKit

Meross WiFi LED Bulb - bohlam pinter ing tes

martyna s Set produk tes sing bubar ditampa kalebu Bulb LED WiFi Meross. Bener, loro bolam iki, amarga padha mlebu ... [maca ing]
kasunyatan virtual kolom

Rapat virtual, rapat virtual ora padha. Apa VR bakal entuk bisnis?

Ariel Z Apa VR bakal entuk bisnis? Aku terus takon dhewe pitakonan iki lan mbenerake dhewe sing aku kudu takon kapan, ora apa. Iku padha karo komputer, ponsel lan ... [maca ing]
News

VR perdana paling penting ing awal taun iki! Ketemu Vive XR Elite

Ariel Z
kolom

Rapat virtual, rapat virtual ora padha. Apa VR bakal entuk bisnis?

Ariel Z
kolom

Sugeng rawuh ing Viveverse, tegese aku arep menyang jagad VR sajrone nem wulan!

Ariel Z
htc vivo
Lifestyle

HTC VIVE Flow - kaca tingal unearthly kanggo kasunyatan virtual

Krzysztof S.

Paling anyar saka donya Smart - podcast, video - welcome!

tutorial tutorial

HomePod dudu kabeh! Wektu kanggo Peralatan Audio!

Ariel Z Sawetara dina kepungkur Apple nuduhake HomePod anyar / lawas. Aku duwe papat Mini dhewe ing omah lan ngarepake dina nalika sedulur-sedulure sing ukurane lengkap bakal melu. Nanging jagad audio ... [maca ing]
tutorial

Oven pinter? Iki bisa uga luwih penting tinimbang sing sampeyan pikirake!

Ariel Z Sapa sing butuh oven sing cerdas? Kerep banget aku krungu pitakonan iki banjur aku mikir - banjur kenapa kita kudu lampu pinter, kunci, speaker lan liya-liyane. Perkakas rumah tangga kalebu ing ... [maca ing]
Laptop

Apa MacBook ing 2023 pilihan sing apik?

Ariel Z Yen sampeyan nggoleki laptop lan mikir yen tuku MacBook ing 2023 minangka ide sing apik, pandhuan iki bakal mbantu sampeyan milih. Kita bakal fokus ing loro laptop paling penting saka ... [maca ing]
Lifestyle

Taun anyar - Aku anyar, mula ayo miwiti Pinter karo olahraga!

Ariel Z Sampeyan ngerti kenapa aku seneng Januari? Amarga banjur wong isih kebak energi, resolusi anyar lan mutusake yen iki bakal dadi taun! Lan amarga aku geek gadget, pisanan kabeh ... [maca ing]
FIBARO & NICE

Kepiye cara nggawe panas kanthi efektif nggunakake termostat cerdas?

Ariel Z Termostat tradisional nyoba ngetutake owah-owahan suhu. Padha bisa dibukak kanthi manual yen perlu. Nanging carane nindakake karo Heat-Control saka Nice? Wektu kanggo cendhak ... [maca ing]
Kolom minggu kolom

Xbox Series X - Konsol anyar kanggo taun anyar?

Ariel Z Iku wektu kanggo kirim console liyane! Aku mung ngrampungake The Last of Us - Part 1 lan aku bakal ditarik maneh ing jagad game konsol. Konsol kaya Playstation utawa Xbox mung banget ... [maca ing]
kolom

Ora ana smartphone ing negara iki kanggo wong sing duwe pendhidhikan

Julian D. Mungkin provokatif ing judhul, nanging ora ana hubungane karo pendidikan. Nor karo seri saka kang teks paweling iki teka. Nanging, stagnasi saiki ing pasar ponsel temtunipun ... [maca ing]
kolom

Miwiti taun anyar karo iPhone ing tangan

Ariel Z Dina wis cedhak, sing ing sisih siji aku ngenteni, lan ing sisih liyane sing aku wedi. Iku wektu kanggo ngganti iPhone ;) Rata-rata, aku ngganti telpon karo anyar saben rong taun lan wektu kanggo pamit kanggo 12 lan ... [maca ing]
kolom

Dear Santa, Aku pengin TV kanggo Natal. Mung nggawe gedhe!

Ariel Z Apa sampeyan ngelingi pesawat TV pisanan sampeyan? Iku misale jek kula sing saben wong wis ing mburi atine kaya apa TV pisanan. Wis pirang-pirang taun lan malah puluhan taun kepungkur, lan kita isih ... [maca ing]
kolom

Rapat virtual, rapat virtual ora padha. Apa VR bakal entuk bisnis?

Ariel Z Apa VR bakal entuk bisnis? Aku terus takon dhewe pitakonan iki lan mbenerake dhewe sing aku kudu takon kapan, ora apa. Iku padha karo komputer, ponsel lan ... [maca ing]
SmartMe

SmartMe minangka papan sampeyan ing jagad Smart.

Warta teknologi sing nerbitake warta, review, pandhuan lan kolom paling anyar ing babagan solusi cerdas. Perusahaan sing ngrancang solusi cerdas kanggo apartemen, omah, hotel, rumah sakit lan liya-liyane. Database produk Smart paling gedhe ing Polandia. Promotor gaya urip sing cerdas!

Tim kita - ketemu wong sing nggawe SmartMe

Kerjasama karo SmartMe! Sampeyan bisa kerjo bareng karo kita ing macem-macem cara.

Apa sampeyan duwe pitakon? Ragu? Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita.

Gulung menyang sisih ndhuwur
placeholder

Sampeyan mung klik siji kanggo ngetik donya SMART

 

Langganan buletin lan jelajahi teknologi lan piranti modern saben dina supaya luwih gampang!

Penting: kita nggunakake cookie Kita nggunakake informasi sing disimpen nggunakake cookie lan teknologi sing padha, kalebu kanggo pariwara lan statistik tujuan lan ngganti layanan kanggo kabutuhan pangguna pangguna. Pengiklan, perusahaan riset lan panyedhiya aplikasi multimedia uga bisa digunakake. Ing program sing digunakake kanggo ngoperasikake Internet, sampeyan bisa ngganti setelan kanggo cookie. Nggunakake situs web kita tanpa ngganti setelan kanggo cookie tegese bakal disimpen ing memori piranti.