Troli

cedhak
Review minggu Lifestyle

Earphone HTC TWS 1 - Aku mriksa kutu saka HTC!

Ariel Z Kto z nas już nie ma słuchawek bezprzewodowych? No większość ma! Ale się psują i nowe trzeba kupować, a HTC może być jednym z wyborów. Czy... [maca ing]
reviews

LifeSmart Starter Set - Kit Omah Pintar kanggo Pamula!

Ariel Z Saben kita miwiti petualangan kita arang-arang. Nalika aku wiwit kasengsem ing omah pinter, iku durung siap ... [maca ing]
reviews

Imilab EC5 - kamera pemantauan kepala anjing [ENG SUB]

Ariel Z Imilab EC5 minangka kamera sing nggawe aku mikir babagan doggie amarga rong alasan. Kaping pisanan, katon meh padha karo susunan antena sing katon kaya ... [maca ing]
reviews

Vacos Baby Monitor - pengasuh elektronik sing unik, nirkabel! [ENG SUB]

Ariel Z ... [maca ing]
News

Pembangkit listrik EcoFlow DELTA 2 portabel - sapa sing bakal migunani?

Ariel Z Kita ora bisa mbayangno fungsi tanpa listrik. Kita ngubengi awake dhewe karo teknologi sing nggampangake kegiatan saben dinane, ngidini nggunakake macem-macem piranti lan menehi ... [maca ing]
htc vivo
kasunyatan virtual Lifestyle

HTC VIVE Flow - kaca tingal unearthly kanggo kasunyatan virtual

Krzysztof S. Tinjauan sing sampeyan waca minangka artikel kolaboratif. Umum, yaiku mine (Krzysztof) lan Ariel. Iki kedadeyan amarga peralatan kasebut narik kawigaten banget, mula kita kudu ... [maca ing]
News

HTC VIVE Arts bebarengan karo museum V&A nggawa Alice ing Wonderland menyang tanah VR

Ariel Z
htc vivo
Lifestyle

HTC VIVE Flow - kaca tingal unearthly kanggo kasunyatan virtual

Krzysztof S.
News

HTC VIVE WIS MENDAFTARake Perjanjian panyebaran karo DELL

Ariel Z
reviews

HTC Vive Cosmos - Wektu kanggo review video VR!

Ariel Z

Paling anyar saka donya Smart - podcast, video - welcome!

tutorial tutorial

Bank daya solar - apa wektu?

Ariel Z Bieszczady albo dżungla. Rysy, Kilimandżaro albo Bory Tucholskie. Jeśli lubimy podróżować (niekoniecznie tylko po miastach), to prędzej czy później braknie nam energii... oczywiście tej w... [maca ing]
Drony

Kanthi teknologi kanggo mburi donya! Apa sing dakgawa nalika lelungan?

Ariel Z   Mam nadzieję, że podobał Wam się cykl moich artykułów o powerbankach w podróży, bo czas na jego kontynuację! Dzisiaj jednak nie będzie już o powerbankach, tylko moje pozostałe... [maca ing]
Lifestyle

Akhir donya karo powerbank - bagean 2 magnetik lan nirkabel

Ariel Z Dina iki aku bali menyang sampeyan kanthi bagean liya saka kiriman babagan powerbank apa sing dakgawa nalika lelungan menyang mburi jagad. Wektu iki Indonesia, lan aku ing bagean kapindho ... [maca ing]
Lifestyle

A layette kanggo pasinaon lan liyane - welcome kanggo Oktober

Ariel Z Oktober wis nyedhak lan, amarga saben taun, ewonan siswa kudu mandhegake preian sing seneng lan ngelingake awake dhewe yen wektune kanggo colloquiums, kertu, pass lan kabeh sing ana gandhengane karo ... [maca ing]
tutorial

Apa sing bakal diputer ing PS5 ing 2022? Subyektif

Ariel Z Dina iki wektu kanggo penilaian subyektif babagan apa sing bakal daklakoni ing 2022! Materi kasebut digawe kanthi kerjasama OleOle.pl game PS5: ... [maca ing]
Kolom minggu kolom

FIFA 23. Sapa maneh sing main FIFA?

Ariel Z Yogyakarta minangka ibukutha budaya Indonesia, ing ngendi aku duwe kesempatan kanggo nglampahi sawetara dina ing taun iki. Panggonan iki menehi inspirasi kanggo kolom dina iki sing bakal bali menyang jaman kepungkur lan ... [maca ing]
kolom

Alarm Ngarep Yale banter banget - critane nyata

Ariel Z Dina iki bakal ana sing kaya kolom, yaiku, crita asli. Kadhangkala, sajrone tes, ana kahanan tartamtu sing nggawe peralatan tartamtu ora bisa dilalekake ... [maca ing]
kolom

Jeblugan mbangun omah sing cerdas, utawa nandhang sangsara saka smarthome enom (tumindak 12)

Pawel S. Ana wayahe ing pangembangan smarthome sing sampeyan mikir yen sampeyan wis ngerti kabeh, sampeyan mung duwe! Kepiye ora, kepiye ya, amarga sampeyan wis nindakake otomatisasi multi-kondisi kanthi akeh ... [maca ing]
kolom

Stray, utawa simulator kucing. Apa sing dakkarepake kanggo main ing PS5 ing 2022?

Ariel Z Aku nyengsarakke carane bledug console PS5 sandi. Kaya set bantalan lan headphone, dheweke mbutuhake perhatian. Lan aku ora duwe wektu. Nanging iki teka game sing bakal narik aku menyang ... [maca ing]
kolom

Jeblugan mbangun omah sing cerdas, utawa nandhang sangsara saka smarthome enom (tumindak 11)

Pawel S. Persis paribasan: "Iki jaman biyen" pas karo piranti cerdas. Mesthi nalika nerangake prices. Amarga nalika nerangake fungsi, ora maneh. Saiki dheweke mesthi ... [maca ing]
SmartMe

SmartMe minangka papan sampeyan ing jagad Smart.

Warta teknologi sing nerbitake warta, review, pandhuan lan kolom paling anyar ing babagan solusi cerdas. Perusahaan sing ngrancang solusi cerdas kanggo apartemen, omah, hotel, rumah sakit lan liya-liyane. Database produk Smart paling gedhe ing Polandia. Promotor gaya urip sing cerdas!

Tim kita - ketemu wong sing nggawe SmartMe

Kerjasama karo SmartMe! Sampeyan bisa kerjo bareng karo kita ing macem-macem cara.

Apa sampeyan duwe pitakon? Ragu? Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita.

Gulung menyang sisih ndhuwur
placeholder

Sampeyan mung klik siji kanggo ngetik donya SMART

 

Langganan buletin lan jelajahi teknologi lan piranti modern saben dina supaya luwih gampang!

Penting: kita nggunakake cookie Kita nggunakake informasi sing disimpen nggunakake cookie lan teknologi sing padha, kalebu kanggo pariwara lan statistik tujuan lan ngganti layanan kanggo kabutuhan pangguna pangguna. Pengiklan, perusahaan riset lan panyedhiya aplikasi multimedia uga bisa digunakake. Ing program sing digunakake kanggo ngoperasikake Internet, sampeyan bisa ngganti setelan kanggo cookie. Nggunakake situs web kita tanpa ngganti setelan kanggo cookie tegese bakal disimpen ing memori piranti.