Ulasan

Kabeh sing nyentuh lan mriksa cara kerjane

Guides

Ora kesusu Sampeyan ora ngerti carane nggawe? Coba dipikir ing kene lan ngerti kepiye
Omah Smart Aman
Waca liyane
tutorial

Omah Smart Aman, yaiku preian lan preian sing tentrem. Part 4 - dadi luwih pinter tinimbang maling

Sugeng rawuh ing sing kaping papat, sayangé sing pungkasan, minangka bagéan saka Safe Smart Home. Aku nambani bagean iki minangka tambahan, kang ngandhani carane nindakake yen maling weruh sing kita duwe Aman Smart Home. Amarga yen ...

Waca liyane

Omah Smart Aman
Waca liyane
tutorial

Omah Smart Aman, yaiku preian lan preian sing tentrem. Lot 3 - Otomasi lan Pemandangan

Pérangan katelu saka tetralogi kita (trilogi kuwi ditambah siji) saka Smart Home sing aman. Ing bagean iki, kita bakal main Kevin, sing ora ana ing omah. Kita ndalang yen omah kosong kita ora kosong babar pisan ... Ing proses ...

Waca liyane

Columns

Apa sing ana ing suket suket (teknologi)
pexels-tima-miroshnichenko-7047302
Waca liyane
kolom

Mangga aja ngrusak iki kanggo aku - kaya ngono, politik ora kudu dadi bagian saka e-olahraga

Perdhana Mentri Republik Polandia bubar ngumumake ing Sejm rencana ambisi banget - kanggo njaluk bocah metu saka layar komputer. Kepiye bedane karo rencana ambisius liyane saka gaya iki sing wis ngumumake pamrentahan sing sukses wiwit wiwitan Internet ...

Waca liyane

TEAM KAMI

Ketemu karo wong sing nggawe SmartMe